Ajjee

Skrivet 2012-01-31 22:22:54 Allmänt / 0 Kommentarer
Det gjorde as ont! Eller alltså, sprutorna gjorde ont, att dra ut den var bara obehagligt. Dom fick skära itu tanden i två bitar och dra ut den rot för rot. Då sprack den och han fick plocka smådelar ut tandköttet. Shit alltså, det blöder fortfarande. Och bedövningen har släppt så det börjar göra ont. Men tar piller lite till och från så det är helt okej. Äntligen är det klart iafl! Han s dock att han inte tyckte jag skulle sätta in en ny tand? Alltså nu får dom fan bestämma sig. Ska tillbaka 28 Mars, får se då.
Nu ligger ja iafl i sängen och ska försöka få det sluta blöda. Får inte träna på fem dagar för det kommer sätta igång blodflödet. Det sög ju nu när ja köpt kort och allt!! Ajja får väl börja nästa vecka då..
Meen nu ska ja ringa min pojkvän och sen sova!
Puss
Så här kommer ja se ut snart:



Världens finaste!!

Skrivet 2012-01-31 12:43:12 Allmänt / 1 Kommentarer

Han är så fin min pojke <3<3


Tandis

Skrivet 2012-01-31 12:38:47 Allmänt / 1 Kommentarer
Snart dax att dra ut den jädrans tanden.. Bläää kommer inte bli kul.. Den kommer tydligen gå sönder medans så dom får plocka bitar ur tandköttet. Kul!! Sen ska ja förbi Sara en sväg och lämna hennes dildohårgrej på hennes dörr, sen direkt till moster och kusin, jag ska sitta barnvakt. kommer inte kunna prata på hela kvällen haha. Återkommer om hur det gått, nu ska ja jobba vidare!
puss 

Dagens

Skrivet 2012-01-30 22:01:58 Allmänt / 0 Kommentarer
Jag har köpt världens finaste kudde idag :D Och handdukar! Allt från Lexington! Så det kostade en del.. Men ska det smaka får det kosta.. eller ngt haha. Visar bild imrn.
Hann med en snabbvända förbi Helena på Prinsess med, mysigt att få prata en stund :) Sen drog ja mig hemmåt och har läst massa kappitel ur mammas kursböcker. Läste om lidande hos patienter, så himla intressant. Massa psykologi och människokännande. Sen fick jag förklara allt för mamma, då går allt dubbelt så fort :) Så förklarar hon vad hon har läst för att öva, perfekt! Och jag lär mig massa inför framtiden. Bra där!
Nää men ja ska faktiskt försöka sova, ska upp tidigt imrn och träna. Köpte kort på Friskis vid jobbet idag, och detta kort ska tro det eller ej, andvändas! ;)
Slänger upp en bild från helgen, sjukt kul kväll!

Jobbelijobb

Skrivet 2012-01-30 09:04:27 Allmänt / 0 Kommentarer

Japp, sitter på jobbet nu. Fasar för imrn då min tand ska ut.. Usch..
Glömde säga igår att min käre pojkvän satt igår och letade efter ett sminkbord till mej. Han är så underbar haha :) Engagerad till tusen ;) Han är bäst!!
Nu ska ja iafl kämpa på så ja kommer igenom dagen, sen är det träning med småflickorna sen blir det plugga med mamma :) Hon är så dålig på att läsa på Engelska så ja ska läsa högt :) Ska ju ändå läsa det där så lika bra att ligga ett steg före!

Ha en bra dag!! :D
Puss


Hemma

Skrivet 2012-01-29 22:37:22 Allmänt / 0 Kommentarer
Hemma nu efter en bra tågresa. Vi kom faktiskt fram en kvart innan vi skulle, SJ imponerar!! :D Haha! Har iafl haft en kanon helg, är dock heeeelt slut efter allt festande haha, får bli en lugn helg nästa helg. Förhoppningsvis kommer baby hit, om han inte ska spela match. Kontrakten kommer ju i veckan och båda måste skriva på. Annars får ja åka ner eller så får han skicka dom på posten :) Det löser sig! Vill vara hemma så mkt som möjligt nu innan ja flyttar. Åh glömde nästa säga att vi gick ut igår för att se Björn Rosenström haha :D Gud ja trodde verkligen han var en gammal gubbe men han han ser ju riktigt bra ut!! Blev jätte förvånad! Han var as bra som vanligt iafl ;) Och vet ni vad vi upptäckte idag?? En av pizzeriorna i Gnosjö ( våran favorit ) har GLUTENFRIA PIZZOR! Haalleellluulljjaa! hahaha fan va glad ja blev när han sa det i kassan. Han frågade om ja skulle ha det vanliga till Christofer när ja satt kvar i bilen, då sa han " aa hon är glutenallergiker " och först då, efter ett halvårs stambesökande så nämner han att dom har glutenfritt haha! :D NU du Bellan får du komma och äta glutenfritt! Dom har ju dock jordens godaste kebäääb, och vi känner ju allas vår Elise ;)
Nä nu ska ja fortsätta planera inköp till lägenheten med min älskling, god natt så hörs vi imrn!
Puss

Ehehe

Skrivet 2012-01-29 03:09:07 Allmänt / 0 Kommentarer
Näähääpp här va vi dåliga på att blgoga känner jag. har just varit ute med tjejerna på en "ingakillarkväll" på krogen! Har haft as kul :) Mannen min har haft filmkväll med killarna medans jag körde kvällnummertvå ute! Var ute igår med, blev lite vildare då, låg helt däckad hela dagen idag, sov till fyra fram och tillbaka innan jag gick upp och åkte och köpte mat och sen var de bah på't igen haha. Usch det var inte kul till en början, men det ordnade upp sig. Blev två pangkvällar, bortsett från mkt tjafs igår, som som tur var löste sig. Meenmeeen har haft en underbar långhelg här med massa mys, party och lägenhet :) wuuhu.. Nu ska ja försöka få baby i säng med mig ( höhö ) ha en bra kväll hörrni :)
Pusss

Tagen!

Skrivet 2012-01-27 18:34:09 Allmänt / 0 Kommentarer
Vi tog den :) Kändes helt rätt, den är jätte fin och stor och ljus! We did it! Papprerna kommer i veckan, vi ska bara skriva på sen är den vår :) Jäääj haha! Nu är det klart, ja flyttar!

Lägenhetsvisning!

Skrivet 2012-01-27 14:47:04 Allmänt / 1 Kommentarer
Nu sticker vi, bjuder på en snabb cambild, har inte klätt på mig än haha broottoom!

Rihanna när hon är som bäst!

Skrivet 2012-01-27 13:54:08 Allmänt / 1 Kommentarer

mmhmm

Skrivet 2012-01-27 13:10:00 Allmänt / 1 Kommentarer

:)

Skrivet 2012-01-27 11:09:20 Allmänt / 0 Kommentarer
Shit vad ja har sovit gott!! Helt sjukt! Vaknade klockan tio typ och var så utvilad så ja vet inte vad! Det var länge sen alltså :) Vi gick ju faktiskt och la oss hyfsat tidigt igår men ändå !
Idag är det den stooora dagen! Vi ska kolla på lägenheten! Vi ska vara där klockan halv fyra, Christofer fick sluta tre så det blir lite stressigt men det ordnar sig! Ååååh spännande :D Hoooppas den är fin!
Efter det åker vi och äter middag ngn stans, sen ska min man antagligen på ngn kampsak med laget, dom ska typ tälta i skogen :S det är snöööö hallåå?! Haha men jaja han får säkert jätte kul ;) Jag då? Ja lär ju hänga med Alex eller Alicia, kanske en utgång? Får se, vi ska ut imrn. Eller jag iafl, jag är bjuden till tjejerna på förkrök, utan killar haha! Vi kanske ses ute sen :) Vi får seee, här i Småland planerar man inte förstår ni. Då kommer allt som det kommer. Rätt skönt, om ja kunde vänja mig haha. Är alltid den som är mest stressad här, då brukar Christofer säga " älskling, du är inte i Stockholm längre, åk därifrån med huvudet med " haha :)
Nu ska ja ta och äta ngt, duscha, städa och diska. Måste vara redo vid tre så vi bara kan åka! Vi hörs :)

Vinterland!

Skrivet 2012-01-26 17:10:03 Allmänt / 2 Kommentarer
Här nere är det fullt med snö!! Härligt tycker jag, ja gillar snö :) Baby kom hem just för att vända till träningen igen. Han beställde hamburgare till ikväll och hans ord är min lag ;)
Min lunch blev btw jävligt najs. Macka med salami, sallad med gurka, tomat, sallad, fetaost, avokado och soltorkade tomater! omnomnom! Perfekt start på dagen :)
Kollar för tillfället runt på lite möbler, vill ju verkligen ha en bäddsoffa från Ikea, här är den:
Maria har en lika dan så ja vet att den är skön :) Sen blir det antagligen en till soffa till gäst/spel rummet. Och maaaassa andra saker haha! Fick lite saker av mamam från Thailand. En jäääättte fin duk, bordstabletter, ljus och salladsbestick. Har facktiskt kort på det med haha :):
Perfekt!! Jag och Christofer är väldigt överens om hög mysfaktor på lägenheten :) Imrn gäller det, då ska vi bestämma oss. Meddelar så fort vi gjort det. Får se om vi får ta bilder, det bor fortfarande en tjej där så kanske är dumt, vi får fråga :)
Nu ska ja duscha!!
Puss

Gäsp

Skrivet 2012-01-26 11:36:40 Allmänt / 0 Kommentarer
Tillbaka i Småland :) Resan gick bra, höll på att missa tåget bara haha! Träffade Johanna på ropsten så vi bestämmde att vi skulle äta sushi, sen åkte ja hem och lekte med Knut, ringde försäkringskassan osv. Bokade biljetten en timme innan tåget gick och glömde bort det haha! Tåget gick 6 minuter över fem, kvart i kommer ja på att jag måste åka! Stressar sönder, åker ner, glömmer plånboken, åker upp, springer som en galning och hinner i SISTA sekunden! Shit vad ja var svettig haha. Men ja hann!! :D Så nu ligger ja här i sängen och tar det lugnt. Välförtjänt skulle jag säga. Jobbade sönder förra veckan ju! Ska snart masa mig upp och göra frukost. Idag har ja inga planer alls, Christofer har träning efter jobbet så vi får se vad ja hittar på. Ni får ha en bra dag :)
Puss

Tandställning

Skrivet 2012-01-25 16:26:42 Allmänt / 0 Kommentarer
Japp, min tandläkare säger att jag behöver tandställning. Hur länge har ja tjatat om det? Flera år.. men nu måste ja betala så dååååååååååååååå går det bra! Så JÄVLA kul. mmm dom ska dra ut min fula äckliga tand på tisdag, sen blir det ett stort hål där, och eftersom ja ändå behöver tandställning så ska den dra ihop tänderna så ja slipper en ny tand! 40-50 tusen bara. Precis vad ja behövde. Eller så skaffar ja en ny tand som dom stoppar in en spik i tandköttet med, kostar 15 tusen bara. Får se hur ja gör, spännande med tandställning. Fett fult i två år, men värt det sen. NU ska ja hinna med tåget ner till SMåland, vi hörs!

RSS 2.0