Just nu

Skrivet 2011-04-14 18:04:48 Allmänt / 1 Kommentarer
är jag hos moster med lillkusin och Knut :)



Våra brister, gör oss till människor

Skrivet 2011-04-13 21:25:47 Allmänt / 1 Kommentarer

Määhää vill bar asäga att jag ahft en FETT dålig dag!!! ååå ja har sån ångest nu att ja inte vet var ja ska ta vägen!! Önskar att det fanns ngn som sa åt mig vad ja skulle göra! Bara så lixom! vore skönt, tack.


Om du aldrig provat, hur kan du då vara säker?

Skrivet 2011-04-12 22:01:57 Allmänt / 0 Kommentarer
Alltsååå är det bara jag som älskar genom eld med Oskar linnros?????? ååååhja döööör för den!! jaja ja har varit i Thailand så ja e lite efter haha! åå den är gryyymm!!!

Alltså det hände ngt jätte otäckt när ja va ute och sprang idag! Sprang min vanliga mil ( haha vanliga, har sprungit den typ fyra gånger ) och i den milen finns en stig längst vattnet som är lixom som en grusstig! Det var ganska mörkt och typ inga människor ute så ja var i princip helt själv på stigen, tills  jag kommer runt ett hörn och får syn på en polisbil! en polis stannar mig och säger " det är jätte viktigt att du tänker efter nu, har du sett en 15: årig tjej, kort lite stor, blont hår och väldigt ledsen? hon var väldigt deprimerad och nere " Njee tänker jag, jag hade ju inte mött en människa, sa det och ursäktade mig varpå jag hör den andra polisen sucka och säga i polisradion " vi måste dragga " alltså VA??? den här tjejen 15 år har antagligen tagit livet av sig,  och väldigt nyligen!! tänk om ja hade varit några minuter tidigare lixom?? bläää det var inte kul!!!

Iafl så hade ja en hysat bra dag, den började iafl bra med massa mys och pussar i förrådet hihi :) sen hade ja typ yber damp och ville gråta hela eftermiddagen, typ utan anledning, men nu är ja på bra humör igen :) såå skönt att springa med bara musik i öronen!! tacka gudarna att våren är här, hade fått nippran annars när man är van vid att vara ute i princip hela dagarna!
Och en typisk Essi sak, när ja skulle skrubba ansiktet efter träningen så upptäkte jag att mamma köpt en ny skrub, deeen testar jag tänker jag dåå och smörjar in mig för glatta muggar! Bara det att den luktade såååå goooottt!!!! så ja står typ som en idiot och luktar på mitt ansikte hahaha tills det börjar bränna i fejset på mej!! haha så typsikt mej!!!


Nu ska ja titta klart på en fiilm, vafan hette den dåå?? Nära och kära tror jag?? han är ju såååååååååååååå snygg skulle inte banga EN sekund!!!!! uuäääh!
Puss påer!!!

Du gör kalabalik i mitt system!

Skrivet 2011-04-11 21:46:33 Allmänt / 2 Kommentarer
Vaknade idag på as bra humöör! kom till jobbet runt åtta och vid kvart i nio får jag ett sms om att jag ska komma ner i förrådet och pussas hihi, sjukt mysigt! :) wawawiwa som han skulle sagt! Sen rullade dan på som vanligt, kom hem runt sex efter en promenad från slussen, lagade mat och gick ut och sprang 6 km och mötte sen Moa och gick i 4 till med henne :) Älskar våra promenader, dom känns så givande! Bort med fläsket ska vi nu också! Körbarakör! Duktig man känner sig efteråt alltså! Du blir det duschen sen en mysig säng, önskar dock att jag hade sällskap ;)

God naatt bloggisen!!

Djuuupt andetag Essi!!!

Skrivet 2011-04-10 20:50:02 Allmänt / 0 Kommentarer
Okej såhär.. har börjat träffa en kille lite, och när jag börjar träffa killar blir jag typ döööödskär på en gång! Men nu jävlar ska det vara annorlunda! Ska ta det as lugnt, inte göra en grej av det och bara se vad som händer! Bra Essi! Såååå vi träffades ikväll och vi lagade middag ihop, kollade handboll och film och hade as mysigt! Ska ses imrn på jobbet ( han jobbar nära mitt jobb och får ibland uppdrag tillochmed på min avdelning ) och sen får vi se om vi träffas på kvällen! Vi träffades via jobbet, en låång historia men jag var as modig kan jag säga iafl!! Nu ska ja soova, är as nöjd för jag luktar som hnm hihi :)

Natti alla min tre fina läsare ;)

If I had you

Skrivet 2011-04-09 21:43:12 Allmänt / 0 Kommentarer
Kvällen artade sig faktiskt ganska bra! eller aah, eftermiddagen kanske med tanke pa att jag sitter och skriver klockan halv tio på kvällen haha! :D Låg och tittade på film, tänkte efter en minut och kom fram till att jag inte kan ligga och  vara värsta slöfocken en heel lördag! Så jag langade iväg ett sms till Micke som satt på ett hak här på söder och sen skulle gå och titta på handbollsmatch i Eriksdalshallen! Promenerade sedan glatt till haket, tog en öl, och gick sedan och tittade på handboll! as kul!! Träffade massa gamla vänner som man annars inte pratar med lixom! Sen tyckte Micke att vi skulle gå hem till mej och fortsätta dricka och på det spåret gick det! Slutade dock med att Micke skulle åka hem till ön och duscha ( mes ) så jag och min nyfunna vän Hugo gick till underbarabar och satte oss och drack öl och lossades att vi var pa date! När vi sen skulle vidare till sumpan för att träffa upp andra och dricka mer, tackade jag för mig och gick hem! Knut är faktiskt sjuk och måste tas hand om! Lilla plutten är jätte sjuk verkligen! Lär få ett och annat fylle samtal om en bangade Essi, men vääärt när ja kan ligga här och titta på IceAge 3 och dricka tee!! Perfekt kväll för mej! Nästa helg dock blir det AAALL IN på barnkalassittning, wäääj :D

Nattinuffsan gott folk, see you when we see you!!

Wawawiiwaa

Skrivet 2011-04-09 11:45:01 Allmänt / 0 Kommentarer
Vet ni nått sjuukt, efter ett tag i Thailand när vi varit där tyyp fyra veckor, blev man så himla psyko av att inte skriva åäö så eftersom jag skrev så mkt på bloggen utan dom, började jag seröst TÄNKA utan åäö hahaha det lat typ sa har i mitt huvud haha kan fortfarande göra det ibland!! heeelt stört! Psyko Essi japp!

Lilla Knutis har blitt sjukt :( usch magsjuk tillochmed! Stackars liten! Eller liten, alltså han har växt ngt enoormt medans jag varit borta, lärt sig gå har han också och han kan prata lite! Min lilla älskling! :D


Planer för dagen då, ta det luugnt, vara med Johanna när hon vaknat och sen kanske träffa en gammal killkompis, eller äta middag med min moster och hennes tjejkompisar! Har också fått en förfrågan om att gå ut, men åå ja vet inte om ja orkar! Sen äre penga frågan också, inte direkt så att man är fett rik efter 10 veckor i Thailand lixom haha! Den som lever den får see!

Ja tror att jag typ har en sån mobil som bara tar emot sms på olämpliga tider alltså! Seriöst igår vaknade jag klockan sex av ett sms ( iochförsig ett väldigt gulligt sms så jag gick upp med ett leende på läpparna och hade det resten av dagen hihi :) ) och inatt fick jag ett sms vid halv fyra, fylle sms antagligen! Det är alltid sååå!! wuuää sen är jag så jäkla dum att jag inte sätter den på ljudlös, så får väl skylla mig själv! Senså hatar jag rutiner!! I och med att man går upp halv sju varje morron vaknar jag också runt sju på helger!! Okej jag ska inte klaga, jag har varit utomlands i tio veckor haha ( men då var det en viss vän till mig som ställde klockan varje dag ändåå, inte riktigt semester meen ) Men det är faktiskt himla jobbigt att ha det i huvet så man inte kan sova!! Men då missar man ju itne hela dan iafl hehe! Så vafan ska man guuuura idaa rå!? Knappt att man vågar vara hemma med en magsjuk Knut lixom! Tänker faktiskt lyfta på arslet och springa lite!! Duktiga Essi, kort applåd! Inte jätte trevligt väder men man får klä påå sig bara! Eller kanske dra ner till SATS, har ju faktiskt betalat 550 kronor i månaden för ett kort jag faktiskt aldrig andvänt... skäääms..

Det känns typ lite konstigt att vara heelt själv, ingen som back up och ingen som man lixom kan tänka på eller mysa med.. Det har alltid varit så för mig att jag haft ngn, jag har aldrig varit själv. Men nu är jag tootally on my own. Läskigt men nyttigt!

Nej nu ska ja ta tag i det här och träna, duscha och hitta på ngt riktigt roligt!!

Long time no seen!

Skrivet 2011-04-09 11:18:50 Allmänt / 0 Kommentarer

Shit alltså, länge sen man satt och skrev ett inlägg på den här bloggen! Har skrivit maassaaa på min och Elises blogg vaarje dag, jätte troget har vi sökt upp en data för att kunna informera världen om vad vi gjorde haha! Men denna blogg har fått vila som sagt, men nu jävlar, nu är vi på gång!! :D  


Det har hänt en hel del under tiden, men orkar faktiskt inte sitta och skriva om allt haha lat jävel! Men jag kan iafl säga att resan blev bland det bästa jag gjort och jag är jätte nöjd! Men nu sitter jag här, typ lika blek som innan och har redan kommit in i jobbrutiner osv! faaan att det ska gå så snabbt då haha!! det känns typ inte som att jag varit borta!!

Åkte till Lidingö igår vid halv ett på kvällen för att träffa Johanna för första gången på TRE MÅNADER!!??!! vi har typ aldrig varit ifrån varandra så länge och typ aldrig inte pratat på mer än två dagar, så det har varit aaas jobbigt, men igåår fick jag träffa min älskling! :D Efter jag hängt och pratat massa med henne, åkte jag hem runt tre för att sooova! Innan på kvällen hade jag killbesök ( hihihihi ) men det var tydligen inget intressant haha! Känns som att jag är typ dömnd till att ha dåliga förhållanden alltså! Vi kan ta mitt sista "förhållande". Det slutade med att jag blev "dumpad" ( kanske inte rikigt ) via sms, när jag var på andra sidan jordklotet, av hans EX! Jävligt bra hämnd om ni frågar mej!! Yeeees truuee stoooryyy! Johanna frågade igår " har du någonsin dumpat ngn? " Neeeej det har jag inte!! Eller joo, en gång, men tji fick man för det, blev big hämnd på den lixom! Men annars har jag bara blivit dumpad! fan lyckad tjej alltså haha! Menvafan, nån gång står han väl där, förhoppningsvis i riddarkläder och med en vit häst ( heest ) för att ta mig bort i solnedgången!


RSS 2.0