åååh

Skrivet 2011-12-29 21:12:22 Allmänt / 3 Kommentarer
Vem fan uppfann tv:spelet? Ska söka upp denna person, klippa hans kuk om det är en kille, sätta hans ansikte i ett våffeljärn ( varmt ) och sen lägga en råtta på hans mage, en tunna över och sen tända ett ljus så råttan får panik och försöker gräva sig igenom magen. Så mkt hatar ja tv-spel just nu. Varför? Jo för att min pojkvän är mer kär i sitt tv spel än mig. Jag har stått och diskat, fixat liftkort och städat medans han bara suttit och spelat. Han slutade inte i tid som han lovade så vi kunde titta på film, näääää för det går inte man måste komma till ett ställe först innan man kan avsluta. DÖ TV SPEL DÖ!!

Lantkärring??

Skrivet 2011-12-29 14:15:51 Allmänt / 1 Kommentarer
Sara? Lantkärring?? Det var ju det värsta ja hört hahaha!! Det värsta är att det stämmer.. Hahaha jag trodde faktiskt aldrig att detta skulle hända mig, men jag trivs på landet!! höhö.
Nu har ja iafl diskat och städat klart för dagen, så nu ska bara Christofer komma hem så vi kan åka och köpa massa sprit och fika till resan. Alltså spriten är inte till bilresan, men fikat. Jag tar första biten så tar han den när snön börjar synas. Jag HATAR att köra bil i snö! Vidrigt!
Tittar på biggest loser. Fan va dom kämpar alltså. Jag vill också ha en PT!! Ngn frivillig som vill stå och skrika på mig fyra gånger i veckan? Åh jag har så tråkigt..Funderar på att ta en promenad i regnet, kan vara rätt skönt om man klär på sig ordentligt... Eller så stannar jag i soffan med mina taco chips och biggest loser. Svårt.. Hur som helst så pallar ja inte sitta vid datan mer iafl. Btw, fan va dom wainar på BL, sluutaaa grååtaa!!
Puss påer!
Bonde

Snart!!

Skrivet 2011-12-28 21:01:14 Allmänt / 0 Kommentarer
Snart sticker vi! Bilen är kollad, väskorna packade och ansiktet brännt! Sitter och skriver med Alicia, båda lika taggade haha! Har lyckats banta ner mig två väskor iafl. En stor handväska och en liten handväska är borta. Bra jobbat Essi! Alicia har fem väskor med sig haha ja var inte värst!! :D
Sitter och lyssnar på min pojkvän som spelar tv spel. Såg hur en stor spindel hissades ner i spelet och han skriker " Schaajjsee " hahaha killar alltså.. Så inne i spelet, småpratar med sig själv hela tiden. Men han är söt min baby.
Var ju på verkstan ikväll. Dom hade gym, spelhörna och solarium på övervåningen. Hur fräsht som helst! När man satte på det var det inställt på 20 min. Och jag somnade. Jäss så ja e rätt röd jaaa. Aja ska smörja in mig massa massa!
Nu ska ja rycka min pojkvän från tv:n och mysa lite :)
Puss på er!!


Suuuck

Skrivet 2011-12-28 11:32:24 Allmänt / 0 Kommentarer
Suck på mig att jag inte tog beslutet att ta med mina träningsskor. Vill mer än någonsin ut och springa nu!!! Får träna här hemma, men det är inte samma sak! :( aja.. Alex kommer hit klockan ett iafl så ja har ngt att göra. Vi ska äta lunch och spela tv spel. Kul! Sen ska jag och Christofer åka till en verkstad när han kommer hem, och kolla bilen så allt är okej inför våran långa resa till fjällen. Och vet ni vad?? Det finns solarium där :D Och det är gratis! Ska sola aaaas länge! OM det är fräscht dvs. Wuuhuu!
Blev btw väckt av Christofers lillebror Frredrik alldeles nyss! Han skulle lämna lite saker, och jag kunde inte sova i morse när baby hade gått så ja låg uppe till halv nio innan ja somnade om, så ja låg och sov när han knackade på haha. Kom springade i ruffsigt hår och handduk, ,aakwaaard hahaha! Äh han överlever hoppas jag ;)!
Så nuska ja sätta igång med disken och träningen så hörs vi!
FRUKTANSVÄRT najs hade vi det här!! Och jag var bruuuun!

Skidor

Skrivet 2011-12-27 13:48:04 Allmänt / 0 Kommentarer
Här är btw min nya skidoutfit till Sälen :) Dålig bild, men ni får leva med det! Det är lite lila detaljer som inte syns, och den är mkt snyggare i verkligheten ;) Skidglasögonen fick jag i julklapp av mamma, märket Smith, passar ju utmärkt visst..?

Mitt liv som hemmafru.

Skrivet 2011-12-27 13:41:50 Allmänt / 2 Kommentarer
Nedan ser ni en bild på Christofers närmaste granne. Bilden är tagen på min promenad till den lokala lanthandeln här i Kulltorp där jag köpte tamponger och fetaost, allt till det blygsamma priset av 105 kronor. Nu ska disken diskas, huset städas och spindlarna tas bort. Sen ska mat lagas till min man som kommer hem efter ett hårt dagsarbete som truckförare. Mitt liv som hemmafru i Kulltorp helt enkelt.

God fortsättning!

Skrivet 2011-12-26 22:41:43 Allmänt / 0 Kommentarer
Häääj!!
Hade en as mysig jul, därav ingen uppdatering. Var hos pappa och åkte hem rätt sent så har inte hunnit. Hann inte igår heller, försov mig en timme och fick lite brottom till tåget haha. Fääjl. Bära på all packning jag har med mig kan ju varit bland det jobbigaste jag gjort. Fyyyy fan!! Vad tänkte jag med? Ajjaa lyckades få med mig allt iafl.
Så nu befinner jag mig i Småland. Direkt när jag kom igår, var det bara packa upp party kläderna och så kom massa mysigt folk för förfest. När vi var redigt berusade begav vi oss till Parken, ett ute ställe typ som.. hmm.. näää går inte att jämföra haha! men kul hade vi!! Kom hem runt tre och då fikc vi för oss att laga mat haha. Så vi somnade runt fem, mätta och goa haha! Men det hindrade inte mig från att må apa idag såklart. Låg i soffan halva dagen, sen åkte vi och handlade två timmar, sen somnade jag i soffan någon timme innan vi kom på att vi inte ätit middag. Dock orkade ingen av oss laga mat så ev mackor. Träffade btw en gammal klasskamrat igår, Halle haha det var sjukt otippat, men kul :)
Imrn blir det kanske lunch med Alex, träning och städning medans Christofer jobbar. Hemmafru igen :) Ska dock sova ut, är sååå trött fortfarande.
Idag är det ett år sen Emma gick bort. Tänker lite extra på henne nu, men vet att hon har det fantastiskt kul där uppe på sitt nya äventyr :)
Nu ska jag mysa med min pojkvän, puss på er!

GOD JUL!!!

Skrivet 2011-12-24 09:36:20 Allmänt / 1 Kommentarer
GOD JUL GOTT FOLK!!!!!





Juuul

Skrivet 2011-12-23 16:36:07 Allmänt / 1 Kommentarer
Ska snart bege mig till pappa. Fick tag på den sista klappen, har solat och ätit sushi :) Sover nog dock hemma ikväll, har lite kvar att packa. Ska träffa Alexa och hennes kille Jesper ikväll med wuuhuu länge sen :D ska bli skit kul!!
Känns dock inte alls som jul. Var är snön? :( Äh får massa snö i sälen iafl :) och säkerligen i Småland! Nu ska ja duscha, vi hööörs!
Bjuder på en gammal bild på mig och Bellan:

Upp o hooppaa

Skrivet 2011-12-23 08:52:36 Allmänt / 1 Kommentarer
Goood morgon mina kära vänner! Befinner mig på jobbet, en av de enda tre som jobbar idag vilket innebär höög musik och snabba puckar! Och mycket att göra..

Blev en hel kväll igår, fem timmar ( ! )  spenderade vi i Kista. Herre vad trött man var sen. Men faaan va kul det var haha! Skrattade över heeela gallerian och fick många blickar och skrattande folk :D Och jag fick med mig MASSOR hem! Köpte ett helt nytt skidset ( fett onödigt egentligen men va fan det var as snyggt! ) lite klappisar, kläder osv.  Vääärt :D Åt god middag och fikade också :) Sara hade daaamp hela kvällen och var på bushumör vilket resulterade i mycket slag, puttningar och petande i ansiktet haha! Typiskt oss tjejer, men fan det är det ja älskar med oss! ;)

Ska iafl jobba nu så kort som möjligt, sen åka o köpa en sista klapp, träna sola och sen hem till pappa ör att klä julgranen. Sen sover jag där och firar jul med pappas sida imrn! Mamma, Charlie har åkt till morfar så nu ser ja dom inte på en månad :( Hade dock myskväll med mamma igår <3 Knutte och Charlie åkte redan igår på dagen nämnligen. Vi kollade på film, packade och åt popcorn. Mammatid behövs ibland! Så jag har iafl lyckats packa lite, ja lär ju dock vara den enda som har fyra väskor med mig för en vecka.... typiskt dåligt. Typiskt mej. Ajaaa bätter för mycket än för lite ;)

På söndag åker ja till Småland iafl :) Så sover nog hemma imrn. Måste packa klart osv!

Ha en bröö dag, Pusss


Tooorsdag!

Skrivet 2011-12-22 08:55:09 Allmänt / 0 Kommentarer

God morgon!
Sitter på jobbet och har as tråkigt. Tänkte ta sovmorgon idag till nio, men neeeej det går inte när man har en lillebror som heter Knut! Med det var rätt mysigt att han var uppe, kommer inte se hnm på en månad från och med nu:( :( Dom drar ju till Thailand en dag innan jag kommer hem. Blää!
Fick uppleva en snuskig sl kontrollant idag. Jag fuskar ju när ja åker, såg som tur var dom och hann skicka en mobil biljett. Ska gå upp och visa den och för höra " Heej gumman" okeej? Ehm hej, här är min biljett lixom. Då ska han stå och hålla en hand på mig, en liten kort arab kille med skägg! Sen ska han vara jätte rolig ch säga att " neej gumman, den här är fejk" Watta fakk låt mej va! Fick gå tillslut iafl, det räcker väl med att dom är vidriga som ger en böter, men snuskiga med? Suck..
Jaajaa, ska väl göra ngn  nytta när ja ändå är här. Sista dagen för min Eva idag. Kommer gråta floder. Så många roliga stunder jag haft med henne. Usch det kommer inte vara samma sak här alls. :(

Ska till Kista sen ju med bellan och Sara så vi får se när vi hörs!

puss


Ännu mer Omg

Skrivet 2011-12-21 21:39:38 Allmänt / 1 Kommentarer
Seriöst, kolla på detta hahahahahahahhahahahahaha

OMG

Skrivet 2011-12-21 20:42:26 Allmänt / 0 Kommentarer
Jag veeet jag har lagt upp den förut, men faan va den är grym!! Hittar dock inte den riktiga men den här fungerar utmärkt! Hade den i lurarna på högsta volym nu, fan va ja sprang!! :D

Onsdag!

Skrivet 2011-12-21 19:15:43 Allmänt / 1 Kommentarer
Nej jag har inte världens bästa vecka nu haha! Inget har gått rätt, jag känner mig fetare än ever ( jaa jag vet att det är dumt att säga så och nej jag fiskar inte efter att ni ska säga att jag inte är det, jag bara har en sån period! ) och jag lyckas inte packa rätt!! Åh jag suger på detta! Tränar och tränar och tror att jag ska få resultat på en gång, glöm och dröm lixom. Faaan jag ska nog få mens eller något.
Ska iafl ha en hel kväll med både Elise och Sara imrn i Kista! Vi ska leta sista julklapparna och jag ska köpa massa saker till mig själv haha :D Ska bli mys! Fast alla får ju lön imrn, eller ah många, så lär vara packat även i Kista. Men vi brudar är duktiga på o slåss viiisst ? ;)
Har räknat ut att jag får feting lönen i Januari, välbehövligt till tandläkaren och med tanke på att jag måste spara pengar. Har nämnligen bestämt mig för att bara jobba tre fyra månader sen säga upp mej. Boom, yääss I said it. Vill kunna gå upp till en visst person, sätta mig på stolen och säga " jag säger upp mig" med ett stooort leende på läpparna. Så får vi se hur bra det går för honom sen.
Jaja nog om det, nu ska ja ge mig ut och springa tills ja spyr, ni får ha en bra kväll!

...

Skrivet 2011-12-20 22:52:07 Allmänt / 2 Kommentarer
Idag har inte varit en bra dag. Idag har det varit tugnt. Idag har jag fått väldigt mycket skit kastat i mitt asikte. Av någon som jag egentligen ska se upp till och respektera. Idag har jag fått höra att jag är dålig av någon som ska veta bätte. Det gör ont, fan vad ont det gör. Men det går över. Tills dess får det göra ont, för jag kan ta det. Det får bli en erfarenhet.

God natt.



RSS 2.0