Sara Langöe

Skrivet 2011-01-15 18:10:57 Allmänt / 0 Kommentarer
Sara, jag kommer sakna dej så sjukt mycket.
Jag älskar dig

Hej då biobanken!

Skrivet 2011-01-14 12:49:49 Allmänt / 0 Kommentarer
Sista dan på jobbet idag på tio veckor! kommer sakna det här stället och alla som jobbar här gaalet mycket!! Blev bjuden på lunch av en kollega och åt med henne och Patrik, jätte mysig sista lunch! Sen fick jag ett mail om att dom fixat fika o grejjor till mej, himla underbara dom är alltså! Åh känns så himla sorgligt att lämna alla, men ja kommer ju tillbaka! Blir skönt med en paus för dom här ifrån mig en stund haha :D Tror alla kommit fram till att det kommer bli väldigt tomt utan mitt gnabbande, sjungande, pratande, skrattande och skvaller! :D

För er på jobbet som läser det här, kommer sakna er mycket, men vi ses den 29 mars, och om jag kraschar med planet så kommer jag tillbaka och hemsöker er :D

Puss och kraaam!!!

Trött!

Skrivet 2011-01-07 19:58:25 Allmänt / 0 Kommentarer
Hej mina kära läsare! Idag har jag jobba halvdag typ, till tre iafl, helt själv på biobanken. Utom Peter på storskaliga pch Patrik på IT. Himla tråkigt jag hde alltså! Bestämmde mig för att göra klart allt snabbt och åka in till stan och träffa Moa! Wiie länge sen, den jäveln var as brun efter 20 dagar i Sydafrika! Jätte kul att träffa henne iafl :) Hittade min kära ryggsäck som ska med på äventyret i Thailand! :D Aaaas braaaaa! wiiiie!!

Nu ska ja lägga mig i sängen och titta på Let´s dance med pappa och Kerstin! Kan träffa Johanna ett tag? :D Vill träffa alla så mkt som möjligt innan jag åker!

Btw, så ni vet, så är ja kändis nu! Bara för er info!

Puss och kram!

10!!

Skrivet 2011-01-07 09:38:51 Allmänt / 0 Kommentarer
Idag är det bara tio dagar kvar tills vi åker :D


Som sagt så blev det all in i onsdags! Lite för mkt all in kanske :O Har lite minnesluckor men hade sjuukt kul iafl haha!! Vi började hos Sara ute på gärdet där jag och Sara körde på mina hemmagjorda shots. Jag gör inte shotsen nästa gång. Fan dom gick rakt upp i huvet alltså! Haha herre gud, men det var kul, det var massa folk och känndes lite som hela gänget var samlat :D Det var inte igår! Sen drog vi till cafét och skakade rooompa! Tror jag gick därifrån runt ett? Gick till donken med Leila o Danijela och fick sen skjuts hem av Joy! kom hem runt halv fyra och ramlade lite på golvet och sen lyckades jag ta mig till sängen och däckade på direkten! När jag vaknade igår var ja fortfarande full haha! Det första ja gjorde när jag gick upp för att hämta vatten var att gå in i min dörr haha ajjee! Men det var värt lite blåmärken för det var sista utgången innan vi åker! :( lite sorgligt faktiskt! Men jag kommer ju heem! Föresten så pratar Johanna om att kanske komma o hälsa på oss i Thailand :D Vore jätte kuuul :D


Nää nu ska ja återgå till mitt arbete, hänger själv på biobanken idag!

Puss och kram på er!

Nej vet ni va!

Skrivet 2011-01-05 12:56:50 Allmänt / 0 Kommentarer
Vet ni vad jag är sjuukt irriterad på? Folk som inte har vett och förmåga att skicka iväg ett sms? Om man har sagt att man ska höra av sig så gör man det, man skiter inte i det tills det blir för JOBBIGT att höra av sig?  O sen ignorerar ballen av en när man hör av sig och undrar var personen tagit vägen! Herre min gud vad patetiska människor det finns!

Jag undrar verkligen vad som pågår i ditt huvud? Är det någon slags hämd eller ngt? Jävlas du bara? Är det någon slags hobby att göra mig så ledsen som möjligt? Leka sönder mig? Jag tänker inte ta det längre, dina chanser hos mig är nu obefintliga!

Feezt!

Skrivet 2011-01-05 10:17:45 Allmänt / 0 Kommentarer
Ikväll är det all in igen!! Fest på hööög nivå blir det! Först föra hos Sara baby med turkiskpepparshots och vin, sen blir det Amba! Sista utgången med Sara innan vi åker, kan det blir annat än bra?


O herre gud...

Skrivet 2011-01-04 14:29:45 Allmänt / 0 Kommentarer
Herre min gud... Jag tror det just slog mig att jag åker om 13 dagar. Sitter typ i chock och halvgråter haha. Alltså herre gud hörrni, om två veckor har vi landat i Bangkok. Herre gud...

Återseende!

Skrivet 2011-01-03 10:19:07 Allmänt / 0 Kommentarer
Tjeena bloggen, fan va längesen haha! Har varit heelt handikappad i en vecka, min dator pajade ?? :O!! ? Blää har varit så osocial i en vecka nu, men från och med idag börjar ja räkna dagarna här på bloggen, för om två veckor åker vi :D :D :D  wiiie 14 dagar exakt idag!! Går till jobbet med ett leende på läpparna, nu kör jag slutspurten med att bara vara glad och lycklig helt enkelt :D Fokusera på rätt saker och skita i personer som inte är värda min tid!

Igår var det minnesstund för Emma. Det var verkligen jätte fint och det var många som kom. Hon var väldigt omtyckt verkligen. Fan vad livet är orättvist alltså. Cancer är fan onska i sin renaste form.

Allt som hänt har verkligen fått mig att förstå hur mycket mina vänner betyder och hur lätt det är att ibland bara skicka ett sms och berätta hur mycket man tycker om någon. Man vet aldrig vad som kan hända och livet är väldigt skört, därför måste vi ta hand om dom som betyder, värdera varje sekund man får. Man har verkligen börjat se saker annorlunda nu.

Till alla mina vänner; Jag Älskar Er, försvinn aldrig från mitt liv! Utan er är jag inget!

RSS 2.0