Avicii

Skrivet 2011-11-30 17:00:37 Allmänt / 2 Kommentarer
Sitter i min onepiece i sängen med min dator, och brevid sitter min pojkvän med sin. Haha hur kul kan man ha? Data nördar. men vafan vi är ju båda handikappade! ;) Lever btw i min onepiece här hemma, så skönt! Och Knut har förståss haft det livat här hela dagen så båda har huvudvärk. Han har iafl fått sin julklapp idag. Ett par as snygga skid/snowboard byxor från Oakley. Feett sygga, ljusblå. najs!
Nu ska ja knarka alvedon.
Puss

En till :D

Skrivet 2011-11-30 13:07:59 Allmänt / 3 Kommentarer

Essi humor!!

Skrivet 2011-11-30 13:02:20 Allmänt / 0 Kommentarer

Sjukstuga hos oss!

Skrivet 2011-11-30 12:59:40 Allmänt / 1 Kommentarer
Söndagen blev väldigt lång. Vi satt på akuten i sex timmar. Jag sitter i vänterummet när Christofer kommer ut från doktorn som just fått se röntgenbilderna och säger " du kanske borde följa med nu " Haha då blev jag lite rädd, det visade sig att hans finger inte bara var brutet utan satt också snett. Detta innebar att dom behövde dra det tillrätta! Uuuusch det var inge kul att bevittna ska ja tala om. Usch och fy, två personer stog och drog i hnm för att få det rätt. Bläääää!! Haha sen blev det gips och nu ligger han här handikappad och kommer inte hem! Inte för att jag klagar men ;) njehehe gud straffade mig för det, så jag är sjuk. wuuhu. Men imrn bär det av till Värnamo ändå, Christofer ska till läkaren där för uppföljning. Mjaajaa, annars dåå, var på kurs på jobbet igår, hur kul som helst. Eller alltså, jag satt där med jätte huvudvärk och var fokuserad till tusen då kursen var på Engelska, men fan va ja lärde mig! Hur intressant som helst!
Idag är vi båda handikappade, Charlie har hjärtflimmer och mamma är också förkyld. Riktig sjukstuga här! Höhö!
Lovar föresten att jag ska bli bättre på att blogga, har varit fullt upp här! Saknar föresten mina tjejer :( Snart en vecka sen jag träffade er, det märks på mig, jag behöver lite bästavännerenergi!!! 

Puuss på er!!
Kolla lillfingret, heeeelt fel!

Ändrade planer!

Skrivet 2011-11-27 14:33:41 Allmänt / 0 Kommentarer
Stormvarning klass 3 i södra Sverige vilket innebär att Christofer blir kvar! haha sånt jävla flyt denna helg! Får se när stackarn kommer hem, nu ska vi till akuten med hans hand som inte ser bra ut alls! Håll tummarna för oss!
Puss

åååh

Skrivet 2011-11-27 13:13:03 Allmänt / 0 Kommentarer

Wuuää

Skrivet 2011-11-27 13:03:52 Allmänt / 0 Kommentarer
Gud vad jag har bloggat dåligt! haha det har hänt så mkt så jag har inte hunnit! Christofer kom i fredags, jätte mysigt :) Sen vaknade vi runt halv tio på lördagen och båda hade sovit jätte gott. åå vad jag älskar att vakna med min älskling! Sen åkte vi in till stan efter lite mys med Knut, vi lyckades hitta lite båda två faktiskt, men höjdpunkten var ändå min onepiece :D :D :D wuuhuu nu ska jag bara gå omkring med den hemma!! Tack baby! :D Sen åkte vi hem och gjorde oss fina, sen kom gästerna och vi åt och drack, och drack och drack, och tillsist satt alla tre syskon och Christofer och drack och spelade spel. Sen gick vi ut, feett kul att både Sofia och Fredrik kan hänga med ut nu :D Vi gick till Soft bar och där träffade vi även moster Helena med pojkvän, och så drack vi ännu mer. Kvällen slutade med en alldeles för full lillebror, en hand som behöver rönkas och två lårkakor. haha vilken jävla kväll det blev!! Alla mår dåligt, jag kan inte sitta och Christofer är handikappad med sin hand, haha! Men det var kul :D
Så idag ligger vi bara i sängen tills min baby ska åka, men vi ses nästa helg :)
Vi hörs!

Fiiint rum!!

Skrivet 2011-11-24 20:37:43 Allmänt / 3 Kommentarer
Aamagaaad, mitt rum har aldrig varit så fint!! Har städat sen fem och jag har fortfarande kvar att göra! Fem tvättar till, sen är tvätten klar iafl! Fick värsta rycket och slet ut ALLT ur mina garderober, slängde allt på sängen och golvet och började sortera, faaaeen va mkt kläder ja har!! Iafl så är allt i garderoberna, har rensat ut sommar sakerna och tvättat snart sex tvättar! Duktig Essi!!! Tänker belöna mig själv imrn med en runda på stan så jag kan köpa ännu mer kläder ( snart sprängs garderoberna ). Fast nu lovar jag mig själv att när jag köper ngt nytt, måste ngt gammalt ut. Sådetså!
Ska snart gå och duscha och raka bena, min baby kommer ju imrn och då kan man ju inte vara hårig ;) ehehe skämt åsido. Bajteväj, har typ(!!) slutat röka. Nääää ja skulle aldrig sagt det, peppar peppar lixom, men ja försöker. Har gått sen i söndags, bara rökt två cigg sen dess, duktigt tycker jag. mmhm kanske går vägen den här gången. Men bara kanske.
Satteee nu ska ja rulla upp till duschen, vi hörs!
PussfrånLäjf

Twilight

Skrivet 2011-11-23 22:14:48 Allmänt / 0 Kommentarer
Åh, har haft världens mysigaste kväll med Sara och Twilight, det bästa som hänt människan ( båda )!! :D Vi har lekt med Knutte som kände igen Sara, " saahaa " köpt chips och godis och tryckt i oss allt. Det är så underbart att dom ätnligen gör lite filmer som det finns lite trevligt för oss tjejer att titta på, lite på tiden känner jag visst? ;) höhö!
Ska snart krypa i säng och kolla på tv, var just och lämnade av Sara på tuben. Börjar räkna ner timmarna tills min baby kommer :) på fredag! mys. Behöver kramas och pussas lite med honom.
Meenee ajaaa, lång dag imrn med, vi hade btw provrekord idag! wuuhuu :D eller ah, blev lite slitigt då vi bara var två st på den stationen, alltså en man kort, men vi klarade det galant må jag säga! Visade filmen som vi gjorde på biobanken för Sara, hon skrattade och tyckte den var bra fast hon inte egentligen vet vad vi gör så jag tycker det var godkänt :D
Men ha en bra kväll hörrna, ska blogga lite bättre imrn mellan tvätarna och städningen ;)
Puss på er!
Han är faktiskt rätt trevlig utan tröja........

Kista!

Skrivet 2011-11-22 21:51:34 Allmänt / 0 Kommentarer
Blev en spontaare til Kista med Sara idag! Hon skrev och frågade om ja ville med, och en halvtimme senare var vi på väg! Haha, som Sara säger " det är så skönt med dig för du är alltid med på allt", och det stämmer fan, inte ofta jag bangar på att göra ngt med mina vänner, dom är ju faktiskt bäst i världen :) Vi shoppade lite, eller Sara shoppade, jag ska försöka spara pengar för försa gången i mitt liv typ haha! Får se hur detta går ;) sen blev ja bjuden på mysmiddag på food courten :D mööömsfillibubba!
Nu kollar ja på house, det viktigaste på heeela veckan. Så vi får höras imrn. :) Då komemr btw Sara hit och hälsar på lill Knutte och kolla på Twilight, wuuhuu :D :D
Puusss
Förrförra nyår :D

<3

Skrivet 2011-11-22 20:59:45 Allmänt / 1 Kommentarer
If it's worth having, it's worth fighting for.Ledsen

Skrivet 2011-11-21 22:59:40 Allmänt / 1 Kommentarer
Känner inte för att blogga, hörs imrn.

Ggggrymmm

Skrivet 2011-11-21 11:48:34 Allmänt / 0 Kommentarer

Trust

Skrivet 2011-11-20 23:02:21 Allmänt / 0 Kommentarer

Ingenstans och överallt.

Skrivet 2011-11-20 13:35:08 Allmänt / 3 Kommentarer
Igår var kul :) Jag lyckades få med mig Sara också! Vi satte oss på pendeln mot Maddis och var där runt åtta ! Då spelade vi spel och drack massa shots och snackade skit! Sen var det dags att åka till Kalle i Sollentuna. Alltså vi visste inte vart vi var när vi var hos Madde, men nu var vi verkligen lost! Buss på buss och typ tre kvart senare var vi framme! Vi stannade hos Kalle en timme typ, sen kände både jag och Sara att vi fått lite mkt i oss, så vi tog bussen till t-centralen och en och en halv timme senare var vi tillbaka i storstaden! Vilken utflykt vavava!
Idag mår jag hyfsat bra faktiskt. Ska städa och tvätta snart, men först blir det Twilight :D
Puss på er!

RSS 2.0