Möjjs

Skrivet 2011-10-31 20:01:45 Allmänt / 0 Kommentarer
Är just hemkommen från en mysig middag med Madde :) Såå länge sen vi sågs, var dax nu! Massa catching up och god middag! Jag har saknat dig :)

Ska ta och ladda ner en film nuuuh, vi hörs mer imrn! Puuss
Världens finaste Madde :)

Tips :)

Skrivet 2011-10-31 14:59:17 Allmänt / 3 Kommentarer
 
Säg aldrig att hon ska hålla käften i vilket fall som helst...

Tjejer ÄLSKAR att pussas / kyssas! När som helst!

KLICKA ALDRIG UPPTAGET NÄR HON RINGER!!!.. du anar inte hur ont de gör..

Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" när du ska sova.

En tjejs hjärta har fler hemligheter än Homer Simpsons antal kilo..

När hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut...

När ni går på stan / ute och går håll henne i handen och visa att ni är ett par

När ni myser, håll på med hennes hår eller håll i handen. Och viska att du älskar henne

Ring och SMSa henne ofta! Hon blir bara glad av att se ditt namn på displayen...

Om hon är ledsen och bara sticker ifrån dig, spring efter! Även om hon säger åt dig att dra åt helvete..

Nu när du läser det här så finns det bara en som du tänker på...

Måndag

Skrivet 2011-10-31 11:42:03 Allmänt / 1 Kommentarer
Sådär, då går vi vidare haha! Idag ska ja äta med Maddis efter jobbet, vet inte var men mysigt ska det bli :)

Har inte så mkt mer att säga just nuuh, lägger upp ett klipp på en knäpp tjej. hmm


Lär av dina misstag.

Skrivet 2011-10-31 10:19:00 Allmänt / 3 Kommentarer
En sak jag lärt mig, är att sänka mina förväntningar. Om du sätter för höga blir du bara ledsen. Tyvärr är det så vi fungerar. Vi tror för mycket om andra, och vi blir oftast sårade. För många gånger har jag varit i den sittsen och inte lärt mig. Dags att lära mig av mina misstag. För jag orkar inte bli sårad mer, jag orkar inte bli besviken gång på gång. Nu kör jag mitt race, och det är fan på tiden.

 


  

Snipp snapp

Skrivet 2011-10-30 21:18:24 Allmänt / 0 Kommentarer
Nu är jag ensam i min säng igen. Bittert haha!  Nej då, vi ses redan om två veckor igen :) Har haft en as mysig helg, vi har inte gjort så mkt för Christofers knä, men vi har det lika bra ändå:) Vi såg på bio i lördags, In time hette den. Rekommenderas, mycket spännade action film!
Imorgon ska ja käka med Madde, ska bli så mysigt! Det var länge sen och jag saknar henne! Annars är det jobb jobb jobb som gäller, men veckan är ändå ganska fullbokad med middagar och fikor :) älskar sånna veckor!! Fan man börjar bli trött redan, den där timmen är fan bra. Men den känns inte om två dagar och då kommer allt vara som vanligt igen, bara mkt mörkare på kvällen! Wuä vinter på riktigt snart. Längtar iåförsej, blir ju skidor över nyår :) Kollade in stugan dom bokat, sjuk mysig!
Nu tänkte ja lägga bort datan och kolla lite tv. Imrn ska ja börja mitt nya nyttiga liv föresten, börja träna o shit. Jaja får se hur det går med det, ni får peppa mig!
Lägger upp en bild som Leila tog i Thailand som hon tyckte mycket om, själv vet ja inte menmen. Puss

Just nu:

Skrivet 2011-10-29 17:06:13 Allmänt / 0 Kommentarer
sitter vi tre i sängen och spelar angrybirds. hehe en rolig syn.

Dåligt!

Skrivet 2011-10-29 13:50:26 Allmänt / 1 Kommentarer
Jag ska erkänna, jag ångrar mig. Att jag inte gjorde provet alltså. Men vafan, lite sent nu så skit samma! Nu ska ja o Christofer gå och äta!Vi sov länge, hans tåg var jätte sent igår så han kom vid tolv typ :S jaajaa, ni får tycka jag är dålig, jag tycker ja e dålig själv!
Puss på er!

ooppaaa

Skrivet 2011-10-28 19:38:13 Allmänt / 0 Kommentarer
Heeej!
Stress stress IDAG MED. Wuuää min hjärna faller i bitar just nu. Huvudet dunkar genom skallen och ögonen tittar mest i kors. MEN, mitt humör är på topp då min älskling sitter på tåget på väg hit :D :D han är dock försenad, men det räknade vi med då sj alltid är sent! hähä. Ska städa undan lite i mitt rum så han slipper sicksacka mellan alla kläder det första han gör! Sen ska jag ladda ner en film som vi kan se när han kommer. Juste ja, jag har bestämmt att jag inte gör provet imrn. Jag känner mig inte redo och min mensverk är galen. Ingen bra ursäkt javet, men jag känner helt enkelt inte för det. Bajs! jaajaa, detta innebär att jag faktiskt kan vara uppe länge än tolv ikväll, och jag slipper ställa klockan imrn. Första gången på tre månader när Christofer är här så det är banne mig på tiden :D
Har varit och shoppat ett bar byxor med. Fick bara ett infall. har hur många som helst men andvänder typ fyra par? dåligt! drog med mig mamma och Knut med så det blev mkt skratt samtidigt! ;)
Nu ska ja ja raka benen, städa och fixa lite, så vi får höras sen!! Puussiguull!!
Peddoleffe till er tjänst!

aaaajj

Skrivet 2011-10-27 22:52:13 Allmänt / 1 Kommentarer
Min mage gillar inte mig när jag har mens :( bläää! Ska ta mig till apoteket imrn o köpa tabletter för det här fungerar fan inte deet gör så ooont! ska också förbi um på morgonen för att få nya ringar utskrivna! Sen på kvällen kommer min fina älskling hit :D :D :D som jag har längtat!!! Men först äre jobb, så nu ska ja sussa! God natt gott folk, hörs imrn!!
Fint va ? :D

Torsdag

Skrivet 2011-10-27 18:35:19 Allmänt / 1 Kommentarer
Wuuää vilken stress dag!!! Herre gud, har sprungit runt på labbet och letat försvunna prover, lurat system för att kunna fixa saker, gått runt, igenom och sökt i alla system för att hitta fel, skrivit avvikelse på avvikelse, allt utom det ja skulle, vilket resulterade i världens stressigaste och längsta dag! Åh sånna här dagar suger musten ur mig! men fan vad man känner sig duktig när man fixat allt! När man har en lösning på ett svårt problem och stolt kan gå till en förvånad chef och säga, " fan ja fixade det som ingen annan kunde" ! Ibland får man vara stolt över sig själv :D Är så glad över att vara hemma! Jag och Knut har vapenvila och varje gång ja kommer innanför dörren hör ja hnm skrika " jnnaaana" och komma springades och ge mig stööörsta kramen och massa pussar och berätta vad han gjort under dagen, för att sen hämta en bok, dra ner mig på golvet och nöjt sätta sig i mitt knä och säga "lääsaaa"! Idag har han tagit spruta, så han kommer o pekar på benet där han fick den o säga " ooonntt dääää" o peka lite surt ut som om han pekar på den som tog den! haha han är så härlig! Fick ett mms från Charlie med, när dom hade varit på sjukhuset hade han sprungit in på ADHD avdelningen det första han gjorde haha så klockrent! Lägger upp bilden senare :D
Nu ska jag se till att min älskling bokar tåg tills imrn, sen ska ja äta!
Ikväll ska ja se denna film:
Såg den förut med hela gänget, fy fan va kul vi hade! Andreas hamnade bakom en stor kille och satt framåtlutad heeela filmen, såg så himla kul ut i 3D glasögon haha! " vi hade ju iafl tur med vädret" blev hans kommentar. :D
Puss påer!!

Onsdag??

Skrivet 2011-10-26 19:21:28 Allmänt / 0 Kommentarer
Shiiiit vad veckan går snabbt! Dagarna bara flyger förbi! Blir lätt så när man har mkt att göra :D Jag gillar när det är lite stressigt, om jag får för lite att göra så blir oftast inget gjort då jag behöver lite eld i baken haha ;) Kom just hem ifrån en timmes vistelse på affären där Sofia jobbar, Knut satt och pratade om henne så mkt hela middagen så jag tog med hnm dit. Dåligt val haha  :D näää han är så sjukt rolig!
På lördag är det högskoleprovet, börjar typ bli lite nervös. Har ju inte pluggat på två år, om man bortser från mammas sjuksköterske böcker som jag läser för att jag är intresserad. Vi får se hur det går, håll tummarna för mig!!
Christofer kommer ju på freda med :D :D :D :D Lyckligare tjej får ni fan leta efter! Har gått så lång tid sen vi sågs alltså! Gud vad jag har saknat hnm!! Synd bara att båda alltid har ngt att göra närden andre kommer haha, men vi hade ju aldrig setts om vi tagit hänsyn till det! han får helt enkelt spendera dagen med mamma och Knut så länge, eller hur älskling? ;) När ja kommer hem lär vi gå o äta ngn stans, lär bli tacobar, det enda Christofer sagt att han vill göra haha, sen får vi se! Vill ha hnm för mig själv hela helgen då vi bara ses fredag natt, lörda kväll och söndag morgon. Så sorry tjejer men ja kommer vara osocial hela helgen haha :D
Nu ska ja kolla på film och lägga mig tidigt, nääääjs ja börjar bli tråkig. men det är ändå ingen som vill göra ngt med mej buhu :( njehe meen meeen, god natt på er fina människor, hörs imrn!!

Tisdag japp japp

Skrivet 2011-10-25 21:00:23 Allmänt / 0 Kommentarer
Hej mina kära vänner! Sorry för dålig uppdatering, har varit i chocktillstånd sen filmen. Haha näää kanske inte, men väldigt upptagen! Jag har jobabt hela dagen, sen gick jag på bio med min kära halvbror Charlie! Så kul, vi ses typ aldrig men vi har sjukt roligt ihop! nu landade jag i sängen, men kommer snart bli uppsläpad av min mor, för ikväll är det mamma kväll med House som varje tisdag! Kanske slänger upp ngt kul klipp sen, annars säger jag god natt.
Denna går på repeat nu! Fiiin fin! saknar min pojkvän :( wuuää! Puuuuss

fy fan

Skrivet 2011-10-24 23:32:56 Allmänt / 3 Kommentarer
seriöst. ligger och skakar under täcket. såg paranormal activity nyss. det värsta jag gjort i mitt liv fan. å helvette vad vidrig den var. så jävla smart gjort det är helt otroligt. ettan och tvåan kan kasta sig i väggen fan. ja kommer aldrig sova. tror att toby ska komma. se den så förstår ni. god natt.

Måndag

Skrivet 2011-10-24 12:46:54 Allmänt / 1 Kommentarer

Finns inte så mycket att säga om denna dag. Ska kanske gå på bio ikväll och sen den nya paranormal, men först har jag träning med mina fina tjejor! Har haft lönesamtal idag, lönehöjning är ju alltid välkommet. Det var väl typ allt, har jobbat sedan sju imorse, har blivit duktig på att gå upp alltså! Skriver ikväll och berättar vad jag gjort :) puuusss



natti

Skrivet 2011-10-23 20:39:43 Allmänt / 0 Kommentarer
Slut på det roliga, nu går jag och sover. Är fortfarande bakis haha, behöver en lång natts sömn! God natt gott folk, pusss

RSS 2.0