BISSY

Skrivet 2012-06-21 19:49:12 Allmänt / 2 Kommentarer
Shit vad jag har att göra haha, imrn är dagen D och de ska bli hur kul som helst :D Har hållt på heeela dagen med städning och matlagning, heerre vad mycket man måste fixa med! Så då får bloggen lida haha, men nästa vecka sätter jag igång på riktigt :)
Puss på er!
 

Bästis!

Skrivet 2012-06-19 23:27:35 Allmänt / 0 Kommentarer
Idag säger vi grattis till en av mina bästa vänner, fina Helena :) ♥Heeeej

Skrivet 2012-06-18 23:00:11 Allmänt / 1 Kommentarer
Såååå , I'm back :)
Orkar inte berätta allt jag gjort haha men det har blivit massa jobb och massa kul, men också väldigt tråkiga saker. Min mormor gick bort i lördags klockan 05:30. Som jag skrev i mitt näst sista inlägg så visste jag att det var sista gången jag fick se henne när ja besökte sjukhuset, fina fina mormor. Nu är det ännu ett tomrum i mitt hjärta, men jag vet att hon har det bättre nu.
Nu håller vi på att sätta upp massa fina saker i vårat hem :) Har handlat på Ikea för cirka sju tusen på en vecka haha och det är bara små saker! Det blir huuuuur fint som helst ska ni veta, ska ta bilder och visa när allt är klart :)
Så är förberedelserna på gång inför midsommar. Imrn åker vi och hämtar partytältet och stoooor handlar all mat! Ska bli så jävla kul, alla är SJUKT taggade;)
Nu ska ja hjälpa till att skruva, plikten kallar!
Min fina mormor får pryda detta inlägg ♥Jag Älskar Dig, ängel.

Baaaajs

Skrivet 2012-06-18 13:00:46 Allmänt / 2 Kommentarer
Har inte orkat blogga haha, har till och med glömt bort den :P Bloggar seanre ikväll, nu ska vi till Jönköping och Ikea och sjukhuset, berättar mer sen!
PUSS

Näsprejen är min bästa vän!

Skrivet 2012-06-06 23:19:44 Allmänt / 2 Kommentarer
Usch vad jag är snorig haha! Nyser konstant och hostar :( Hoppas ja blir frisk snart alltså! Christofer mår också lite dåligt så vi har nog fått det av Knut haha typiskt!
Har haft en jäte mysig kväll med middag och fika med brudarna, underbart att träffas igen! Känns alltid som man sågs igår även om det gått hur lång tid som helst, vi  pratar ju nästan varje dag :) Så är det med riktigt vänner ♥
Vi pratade lite om midsommar också, alla är sjuuukt taggade och det kommer bli bästa ever :D Whääj!
Idag har jag också hälsat på mormor som ligger på intensiven igen. Dom sa att jag skulle komma även om jag var sjuk, för det antagligen är sista dagarna för henne nu :/ Så det var anog sista gången jag fick se mormor, känns inte riktigt kul men ja försöker skjuta bort det. Hatar sånt. Vill inte tänka på det. Jätte jobbigt. Vi har inte haft så bra kontakt men sist hon låg på intensiven på Karolinska var jag där varje dag två gånger om dagen. Nu kan jag inte det för att jag bor så långt bort. Känns som att man ångrar nu att vi inte haft mer kontakt lixom, man vet inte vad man har förens man förlorar det helt enkelt. Jag tar det som det kommer, vill inte tänka på det nu.
Nu ska ja sova tänkte jag iafl, imrn ska ja upp tidigt och lämna Knut på dagis :) Hoppas det inte är lika jobbigt att säga hej då denna gång så ja går gråtandes därifrån haha men det lär jag göra ändå!
God natt fina ♥

Sjuk!

Skrivet 2012-06-05 22:54:41 Allmänt / 0 Kommentarer
Ligger hemma med feber och ont i halsen, förmodligen en förkylning men i värsta fall streptocoker, går i familjen just nu. Typiskt dåligt att jag kommer till stockholm och blir sjuk? Åh suck alltså!
Annars har det varit en jätte bra dag, vi har förberett hela morgonen för middagen och sen åkte vi och kollade när min fina bror sprang ut och tog studenten :) Har har lyckats bäst av oss tre syskon och jag är så stolt!! Tog 170 bilder, ska solla ut några imrn så får ni se hur stilig han var :)
Nu har jag just skickat iväg Fredrik och hans vänner ut på krogen, skulle sååå gärna velat hänga på men icke! Så nu blir det sova för mig, kul. Btw ja åker hem på torsdag :/ Har inte så mkt att säga till om med tanke på att jag får skjuts. Men imrn ska ja få se mina fina tjejer och käka middag :) Har bara träffat Helena och Sara hitills, alla är så upptagna haha :) Ska bli underbart att samlas igen!
Nu ska ja knarka lite alvedon och sova iafl, ha en fin kväll!
Fina studenten!God morgon !

Skrivet 2012-06-01 09:28:20 Allmänt / 1 Kommentarer
Freeedag, väntar på Maria som kommer strax och ska hjälpa mig att packa! Eftersom vi inte kommer ses på typ en vecka har jag gjort jordgubbsmousse till oss som frukost haha :D GOTT! Sen runt ett åker jag till Värnamo och Christofers mamma för lite fika innan han kommer och vi åker. Wuuhuuu Stockholm nästa :D

.

Skrivet 2012-06-01 00:44:44 Allmänt / 0 Kommentarer

RSS 2.0