.

Skrivet 2012-03-25 18:15:51 Allmänt / 2 Kommentarer

Sony Xperia

Skrivet 2012-03-24 12:45:07 Allmänt / 0 Kommentarer
Jagpp gott folk, ja har en ny mobil igen! Fick den på köpet när ja bytte abbonemang! Wuuhuu ja fattar ingenting av den... Och jag är en sån som ABSOLUT inte kan sitta och läsa manualen utan ja måste prova själv! Jag har upptäckt att den tar kort i 3D, den går att koppla i TV:n med HDMI uttag och den har sjukt bra ljud! Nöjd! Och jag har lyckats föra över alla kontakter smärtfritt, puuh! Jag gick ner med min syster till The Phone House tidigare idag för att fråga hur man får microship. Då frågade tjejen i kassan om ja hade mitt SIM kort med mig o ja bah " aaa" och tog fram det. Då tog hon det och KLIPPTE sönder det!! Ja fick panik hahaha men så blev det ett litet kort istället! Men ja var iiinte riktigt redo känner jag för ja hade ingen koll på hur ja skulle få över allt från den gamla mobilen osv men det löste sig! Den är fiiiin :D
Jag har den svartaaa och ni ser kanten där nere? Den är genomskinnlig! As coolt :D
Igår var ja och tränade som vanlig med Cissi, ett jääävla pass, sprang nästan en mil på bandet och sen styrketränade vi! Jag har upptäkt att ja måste sluta träna mina ben haha för dom får muskler aaas snabbt så nu håller dom på att bli as stoora noooo lixom :D Var ute och sprang i morse vid halv nio med, blev bara typ en halvmil men ändå!! Funderar på att gå ut och springa igen ;)
Annars så ska ja antagligen fika med Sara och F ikväll, eller ta ngn drink! Mys :D Får se vad som händer! nu ska ja iafl dricka massa vatten, har ont i huvudet!
Vi hörs gott folk!

It's where she lies, broken inside.

Skrivet 2012-03-22 19:35:32 Allmänt / 0 Kommentarer
Halloj! Länge sen ja bloggade nu, har som vanligt fullt upp :P Har tränat väldigt mycket på sista tiden, känner mig fett duktig! Fyra gånger förra vecka, tre än så länge denna vecka och ja går från slussen - hem varje dag! Braaa Johanna! Har satt ett mål och jag ska nå det, så det så!! Har dock börjat få svårt att andas. Jag har ju astma men ja brukar inte ha det så här. Vet ej vad det är, men lite läskigt är det. Har haft lite panik attacker osv, mamma tror det är stress och ångest. Kan mycket väl stämma. Blää hoppas det går över tills imrn, då är det träning igen!! Är så taggad på träning nu för tiden :D Skönt! Bort med fläsket!!
Annars så suger jobbet som vanligt, alla går på helspänn och många har redan brytit ihop. Så jävligt är det. Skönt att slutaaa! Jag har själv brytit ihop två gånger på tre dagar haha det går bra nu. Har stått och gråtit och skrikit många fula saker! Böööhw!
Jag har deklarerat med! i god tid denna gång haha förra året var ja försenad två månader haha dåligt!! Ja får tillbaka ytterst lite pengar meeeen bättre än att betala iafl :) höhö
C har också sagt upp sig :D Han jobbade också på ett skit ställe men nu har han fått nytt jobb, grattis gubben! :)
Ja ska iafl duscha nuuuh sen försöka vila och andas. Ska sluta röka med. Neej men tro inte på mig dåå, men ja ska! Ja vill!
Puss på er!!

.

Skrivet 2012-03-19 20:03:20 Allmänt / 2 Kommentarer

… Det var en gång en blind tjej som hatade sig själv och livet för att hon var blind. Hon hatade alla utom hennes kärleksfulla pojkvän. Han var alltid där för henne. Hon sa att om hon bara kunde se världen så skulle hon gifta sig honom.

En dag donerade någon ett par ögon till henne. Hon kunde helt plötsligt se allt, inklusive sin pojkvän. Hennes pojkvän frågade henne: ”nu när du kan se världen, kommer du att gifta dig med mig?” Flickan blev chockad när hon såg att hennes pojkvän också var blind och vägrade att gifta sig med honom. Hennes pojkvän försvan förtvivlad iväg och skrev senare ett brev till henne där det stod: ”Ta hand om mina ögon älskling.”


Dubbelmoral

Skrivet 2012-03-18 22:05:29 Allmänt / 2 Kommentarer
Åh alltså ja måste bara skriva av mig. Jag vill ju självklart hitta på ngt i sommar med min pojkvän, inga konstigheter va? Alltså man behöver ju inte åka utomlands osv men två tre veckor ledigt tillsammans med lite semester borde ju inte vara så svårt. Men nu hindrar fotbollen SOM VANLIGT. Man får tydligen inte en DAG ledigt i sommar för att " nu spelar han i ett väldigt vääääldigt seriöst lag" man får lixom inte ledigt då. Okej, fine, men då undrar jag: Varför faan har dom lagfester när dom super sönder sig och "nollar varandra"? Dom ska på träningsläger snart, på våra läger var det ENDAST basket som gällde, inga konstigheter det är ett BASKETläger lixom, man är där för att träna. Men dom ska ut och supa skallen av så på kvällarna, fast dom har träningar dagen efter? HUR SERIÖST ÄR DET? Visst självklart ska dom gå ut och dricka med laget, men kom faaaan inte och säg att laget är så " seriösa" att man inte kan få lite ledigt i sommar!! Herre gud är det elitserien eller?? Tillochmed dom får säkert ledigt! Åååååhh!!!!!!

Bästa kvällen på länge!

Skrivet 2012-03-18 18:30:54 Allmänt / 1 Kommentarer
Det var sjukt kul igår :D Hade verkligen så himla kuul, roligare än på länge! :D
Ja åkte till Sara vid tre, var där innan alla andra och chillade haha, så vi bara pratade och sen kom Elise så då fixade vi oss och fixade iordning det sista ! Sen kom alla och vi började kröka och äta :D Så jääävla god mat, så bra fixat av Sara! Allt var jätte fint och allt var jätte gott verkligen! Så vi krökade och krökade, ändrade planer på vart vi skulle gå, ringde taxi och åkte till Oxid :D Hur kul som helst!! Vi var där till stängning och sen ville vi dra vidare men alla var nog ganska packade, Faruk fick för sig att vi skulle shotta sönder under tio minuter hahah slutade SÅDÄR för båda, riktigt skön kille det där :D!! Så vi irrade runt på stan i två timmar haha, jag gick omkring och var allmänt full och glad och fick en St: Patricks days hatt hahaha as stor och grön, och vandrade omkring med haha så jävla oklart! Fick massa kommentarer och jag var bara allmänt glad och sprang omkring och skrattade och pratade med alla haha :D Sen var ja väl hemma runt halv sex eller ngt, hann nyktra till på vägen så idag mår ja prima! Är bara sjuukt trött efter denna vecka, har verkligen slitit som ett djur!
Men tack min fina Sara för igår, det var verkligen bästa kvällen på länge!! ♥♥

Idag är ingen vanlig dag!!

Skrivet 2012-03-17 07:12:49 Allmänt / 1 Kommentarer
Neeeeej för det är en jääävligt bra dag, för det är Saras födelsedag, hurraa hurraa hurraa :D :D Idag är all min fokus på min UNDERBARA vän Sara Langöe som fyller år idag!! Graaattiiis graaattiiis graaattiiiis!!!!!! :D ♥♥♥
Vi är aldrig normala så det blev inga normala bilder :D
Älskar dig hjärtat! ♥

Gott folk!

Skrivet 2012-03-15 20:35:45 Allmänt / 0 Kommentarer
Mina damer och herrar, nu är det dax att sova för mig. Ska vara på jobbet vid SEX imrn..Döööden. VI ska flytta om på provmottagningen så det blir en heel del jobb där. Sen är det spinning klockan kvart i tolv och sen gå hem hela vägen med en kollega efter jobbet. What a day! Får se vad ja orkar, ja har träningsverk som en ko!! Och det blir nog värre imrn.. Hähä så går det när man börjar med att gå ut för hårt. Aaaaja, god natt på er snuttegrisar!
Väärme, soool, ja vill haaa! Brun va ja med.. En gång i tiden..Hittade denna när ja surfade runt bland bloggar!

Skrivet 2012-03-15 18:36:27 Allmänt / 1 Kommentarer

Onödig Fakta!

1. Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.

2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.

3. En snigel kan sova i tre år.

4. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

5. Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.

6. Charlie Chaplin vann en gång 3:dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling.

7. Det finns inga hotellrum i Japan som har nummer 4 eller nummer 9. Detta är helt enkelt för att orden för “fyra” och “död” uttalas på samma sätt, precis som orden för “nio” och “smärta”.

8. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.

9. Endast 55% av alla Amerikaner vet att solen är en stjärna.

10. 26 st Astronauter har rapporterat att de sett ufon när de kretsat kring jorden.

11. Los Angeles hela namn är ”el Pueblo De Nuestra Senora La Reina De Los Angeles De Porciuncula”.


Do it

Skrivet 2012-03-15 18:34:09 Allmänt / 0 Kommentarer

Smått och gott

Skrivet 2012-03-14 21:46:15 Allmänt / 1 Kommentarer
Här har ni lite saker ni inte visste/ kanske vet om mig :)
* Jag tror inte på gud. Jag tycker tro är en jätte bra sak, men hatar religion. Det splittrar bara människor.

* Jag har gått ur svenska kyrkan.

* Jag hade ätstörningar när ja var yngre. Jag tänker inte säga aneroxia då jag knappt kommer ihåg denna tid. Men min fina vän Elise, den lilla skvallerbytan ;) , såg till att det inte gick för långt genom att skvallra för mamma då jag ljög om vad jag åt för henne.

* Jag har en fetich för arbetskläder. Riktiga arbetsbyxor med en hammare i fickan, omnom :D

* Jag har typ fotografiskt minne. Kanske inte rikigt RIKTIGT men det är sjukt vad ja kan göra ibland. Kan läsa en hel bok på jätte kort tid då ja mest tittar på sidorna och kan läsa dom innantill. Upptäckte detta när ja var på jobbet och det var 100 rör uppställda med 7 siffriga barcodes på varje och jag kolla igenom alla en gång och kunde sen peka ut precis var ett nummer stod, jag bara såg det lixom haha.

*  Jag är egentligen livrädd för att flytta.

* Jag har sprungit en mil på 40 minuter

* Jag har nedsatt nackförmåga som gör att jag inte kan lyfta mitt huvud när ja böjt det bak haha.

* Jag kan knappt cykla.

* Jag har alldeles för mkt kläder.

* Jag är granskad av SÄPO för att få komma in till våra kvävetankar

* Jag har varit med i Rapport två gånger

* Jag kan sjunga opera.

Sååå haha ska köra såna här ibland, det var kul :D

Asplövet!

Skrivet 2012-03-14 20:36:53 Allmänt / 0 Kommentarer
Går omkring och darrar i heeela kroppen som ett asplöv.. Varför? Jo för att min jobbarkompis körde STENHÅRT med mig på gymmet idag hahaha ja kan inte gå alltså!! :D "skön" kännsla ändå, att man har kört så hårt man kan!PÅ fredag blir det spinning med Niclas, lär ju dö då med.. Fasen vad kul det är att träna när man blir pushad! Så nu ska ja och Cissi köra Måndag,Onsdag och fredag tills ja flyttar! Hoppas det blir lättare om ngra gånger ;)
Annars försöker ja få ihop det med hej då fest.. Mamma vill inte att vi ska vara här för dom vill inte sova borta.. Tack lixom, det är en kväll innan ja flyttar.. Men aja, what to do. Ska försöka hitta ngt ställe att hyra där man kan festa hel natten, blir nog bra :)
Jag är iafl heeelt slut nu, ska snart krypa ner under täcket tänkte jag :)
Men ha en bra kväll!
Slänger upp randöööm bilder från denna helg och förra :)
Vårat köksbord i köket :) ( vi ska dock köpa nytt )
Springtur i solen :)

Detta plus fyra korgar blev det på ullared!
Mina nya fina träningsbyxor :) ( fan va man ser att mina knän går innåt haha )
Mina fina pojkar :)
Så bra platser hade vi på Mello!
Som sagt, bra platser!

Hon är Kung!

Skrivet 2012-03-13 20:10:09 Allmänt / 1 Kommentarer
Hahahah har suttit och garvat halva kvällen åt en viss person. Elise vet vem ja menar, hon är såååå underhållande hahaha ja dör lite!! Njaaha nu lämnar vi det!
Lååång dag idag, men massa pingis med killarna från LifeGene och IT :D Har faktiskt blivit riktigt grym, killarna är till och med väääldigt impade när ja äger dom höhö ;) Men faktiskt så har ja spelat nästan varje jobbdag i typ ett år, det ger fan resultat :D Haha nu ska ja bli pingisproffs ;) Mina smäshar är inte att leka med!
Skulle träffat Peder idag med men behövde jobba över :(  Får bli en annan dag helt enkelt :)
Annars är det House ikväll, den killen hade ja varit kåt på om ja var 30 år äldre!
Saknar Annie på jobbet.. Hon har just opererats och ska vara sjukskriven ett tag :( så himla tråkigt där utan henne! Tur att ja har mina grabbar på IT iafl :) Ser ett ljus i tunneln haha så ja glider genom dagarna ;) Dock är hon nya tjejen så himla imponerad av mig att ja inte har börjat lägga av nu när ja ska sluta. Hon säger att hon ser upp till mig för att ja är så kunnig och duktig hihi :) Sjukt gullig tjej!
Iafl så ska ja poppa popcorn nu och kolla på Walking Dead tills house börjar!
Puuuss
Kan ja ha denna som pp? Plääjs svararåå!Lyckligt lottad!

Skrivet 2012-03-12 19:44:19 Allmänt / 1 Kommentarer
Ja måste bara få sagt att jag har väääärldens bästa, snällaste, roligaste, finaste, snyggaste, härligaste och mest underbara pojkvän i världen!! Han är så jävla bäst!! Har så sjukt roligt med hnm! Jag kan verkligen vara mig själv till HUNDRA procent, han tycker om mig precis som jag är! Även om han hatar Melodifestivalen och hade sin första lagfest denna helg så åkte han ändå upp hit för att gå med mig, för han vet hur glad jag blir när han kommer! Han får mig att skratta VARJE dag och jag är så lycklig att jag har hnm! Och snart är han min sambo hihi :) :) Världens lyckligaste tjej har ni häääär!!!
Haha våran humor är bäst :D

Hotter than fire

Skrivet 2012-03-12 18:44:16 Allmänt / 0 Kommentarer
Amen tjeeenare! Allt bra med er? Här är det på topp ska ja tala om! Har haft en bra dag som avslutades med en timmes promenad från jobbet med en kollega i det fina vädret!! Sjukt härligt må ja säga!
Sen har ja börjat kolla på resor till Alicante, min käre far har ju som sagt ngn slags 50: års kris och åkte och köpte sig ett nybyggt radhus i Spanien haha! Men vafan ja klagar inte, gratis boende ;) Så jag, Johanna, Tex och Christofer ska försöka åka ner en vecka tillsammans, hur najs? :) Åååh hoppas C får ledigt från fotbollen bara!! Spyr så skönt det skulle vara!!
Sen taggar ja redan inför lördag då världens finaste vän Sara har födelsedaaaag :D :D Åh vad kul det ska bli :D :D hihi!!
Sen börjar ja smått inse att ja ska slippa mitt jobb snart, hur underbart ? :D ååå älskade Småland snart kommer jag!
Sen har min lillebror damp haha, vi ska faktiskt kolla upp det på riktigt snart, han börjar visa lite små tecken faktiskt. Men ja har ju sagt det hela tiden haha han har ett jävla temperament! Ajja han är rolig iafl ;)
Är det bara jag eller är Eric Saades nya låt med DEV bra eller? Omg sjukt bra!! Hans inledning till mello var ju att dö för. Precis i min smak!! Här är den btw, vi hörs!! ;

RSS 2.0