Vet ni?

Skrivet 2012-05-31 18:03:48 Allmänt / 2 Kommentarer
Jag är så kär så jag spyr!

Bästa någonsin!!

Skrivet 2012-05-31 14:54:27 Allmänt / 1 Kommentarer
Har inte berättat detta för er för det har inte varit säker och jag har inte riktigt velat utifallatt det skulle skita sig och jag skulle bli förkrossad MEN MINA TJEJER KOMMER HIT ÖVER MIDSOMMAR :D :D :D :D :D :D :D :D NI ANAR inte hur mkt det betyder för mig alltså, jag kunde inte vara lyckligare!!!!! Sara tar med bästa Faruk med, så jävla roligt :D Det ska bli så jävla kul, vi kommer fira midsommar på kvällen på fredagen och sen drar vi till Chappen :D Faan va vi ska ööösa, ser sååå fram emot att visa för alla vilka UNDERBARA vänner jag har :D Har skrytit så mkt över er haha, det kommer bli bästa någonsin! Har sprungit omkring varje kväll och hoppat och stuttsat och varit såå lycklig, Christofer tycker jag är knäpp :)
Så jag flyger på moln här nere, och imrn kommer vi till Sthlm :) Vi är framme på Lidingö runt sju på kvällen så ni som vill, kom förbi :) Vi är ensamma där!
Såå nu ska ja hoppa omkring lite till haha, pusss från världens lyckligaste tjej!
Jag och Faruk :)
Jag och Sara :)
Jag och Elise :)



Jag och Helena :)




Dessa underbara människor kommer hit :)

Najs

Skrivet 2012-05-29 17:19:24 Allmänt / 3 Kommentarer
Fett tråkigt väder. Ska jobba imrn så hoppas det är lika fult så ja inte har ångest haha ;)
Har just dragit i mig två koppar kaffe på typ enminut haha är vääldigt speedad, stackars Christofer när han kommer hem :D
Vi ska åka och spela golf, ska äga sönder hnm, har lovat Alicia ;)
Snart drar vi till Stockholm också :D Wuuhuu! Och på lördag är det fest hos min gamla kollega Annie, ska bli sååååå kul!! Annars ska ja bara hänga med mina fina vänner, har saknat er SÅ mkt!!!!!
Ha en bra dag allihopa, det ska jag :D

The A Team

Skrivet 2012-05-28 11:43:44 Allmänt / 0 Kommentarer

It's too cold outside
For angels to fly
An angel will die
Covered in white
Closed eye
And hoping for a better life
This time, we'll fade out tonight
Straight down the line

Måndag!

Skrivet 2012-05-28 11:22:59 Allmänt / 1 Kommentarer
Hej mina kära vänner, förlåt för dåligt bloggande!
I fredags blev jag bokad att jobba, så åkte dit vid sju och hem vid två. Skönt med lite jobb :) Efter det så åkte jag och Christofer och lirade lite golf! Gick liiiite bättre men inte mkt haha ja MÅSTE få bättre tålamod ;)
Iafl så efter det åkte jag direkt hem till Marias bror Jimmy och förade med sköna människor, sen åkte vi till Chappen :D Typ INGET folk, men vi dansade sönder oss ändå, fasen vi kan aldrig ha tråkigt ;)
På lördagen mådde ja braa så jag, Christofer, Alex, Fredrik och Aiisha ( Alicia, men knut kallade henne Aiiisha så det gör jag med nu ) åkte och spelade golf igen höhö. Gick väl bra, snart är jag proffs ;) Efter golfen åkte killarna och fiskade och jag och Aiisha gjorde Tacos hemma hos oss för Mello kväll :D Ååååh va ja skrek och var glad, sjukt bra jobbat Loreen!!! Har lovat att ta med lantisarna till Huuufudstaden och se på detta spektakel nästa år haha!
Iafl så lyckades jag dricka jäääätte mycket så ja var bakis igår, men jobbade till nio iafl haha.
Idag ska ja väl hänga med brudarna, på fredak kommer jag hem till Stockholm!!!! Och jag tar med Christofer fredag till söndag :) Själv stannar ja till torsdag! GÖTT :D
Lite bilder från dom senaste dagarna :)
Bevis på att jag nu är smålänning haha!




Våran egna städerska, underbara Aiisha!



Fina Maria :)



Duuuschaa!




Morgon!

Skrivet 2012-05-24 12:53:54 Allmänt / 0 Kommentarer
God morgon! Eller eftermiddag haha, ja har varit uppe ett tag iafl :) Håller på och städar massa för idag kommer fina Mickan över och hälsar på :D Hon har en pojkvän i Gislaved så det är perfekt att ses när hon är här då :D
På tal om städa, vet ni att varje dag ja vaknar här hemma är det kaos? Chrisofer har blivit så LAT för han vet att ja plockar undan efter hnm så han lämnar allt på bordet, diskar ALDRIG och ja bara springer och plockar och plockar efter hnm! hade ett litet utbrott nyss haha, tror han bättrar sig ;)
Senare ikväll kommer Maria och Carlos hit och grillar , ska bli sjukt mysigt :)
Nu måste ja springa iväg och förstätta med 10 meters högen med disk, vi hörs sen;)
Jag och Mickan i Kos för två år sen :)




Mjaa

Skrivet 2012-05-23 19:50:54 Allmänt / 0 Kommentarer
Gick ju sådär på golfen haha! Gjorde några fina utslag på träningen, men sen gick det käpprätt åt helvette :D På ett par tre hål gick jag på ELVA slag hahaha damp tjejen nummer ett! Men nästa gång ska det gå bättre, och när sommaren är slut ska ja vara proffs ;)
Nu väntar ja på min baby som har tränat, sen blir det middag och mys :)
Ni får ha en bra kväll!!
Btw så är ja med i incest gänget nu hahahaha ni som är nyfikna får ringa och fråga ;) ( obs inte så farligt som ni tror hahahaha )

Pusssssss

Studenten :)



Goooolf!

Skrivet 2012-05-23 15:26:26 Allmänt / 0 Kommentarer
Nu blir det golf med Linnéa! Normal som vanligt :D



Byta ut Loreen kanske?

Skrivet 2012-05-23 15:04:43 Allmänt / 0 Kommentarer

Goood moorgoon!

Skrivet 2012-05-23 08:50:52 Allmänt / 1 Kommentarer
Har varit uppe sen halv sju, Christofer gick upp då och förde ett jävla liv haha, har inte kunnat somna om sen dess. Varmt är det här inne med, vi behövde ha alla fönster öppna för att kunna andas :P Men man ska ju inte klaga!
Sitter för tillfället och väntar på Maria, vi ska ta en tripp till Gislaved och arbetsförmedligen. Så nu ska vi gå upp tills hennes killes jobb och hämta hans bil som vi ska låna :) Sen blir det njuta av solen för att vid fyra avsluta med golf med Alicia och Linnéa! Ska sätta igång med golfen nu, ska ta grönt kort i sommar!!
Ha en bra dag allihop!!

Vilken Underbar dag!

Skrivet 2012-05-22 16:37:55 Allmänt / 1 Kommentarer
Lika fint idag, blir så jäkla lycklig av detta väder :D Har legat i bikini hela dagen på Marias tomt och njutit, fast lite mer försiktigt nu haha så ja har nog sluppit bränna mig :) Men har faktiskt fått färg, skönt alltså! Vi tog en paus mitt i och gick och köpte kulglass, DÅ är det sommar alltså :D Underbart gott, första för iår faktiskt.
Fick btw ett sms om att jag är bokad att jobba på söndag, wuuhuu äntligen börjar det haha. Men det är ett tag dit, får njuta av solen så mkt jag kan ;)
Sitter och tittar på Top Model och har ont i huvudet. Måste nog hälla i mig lite vatten! Blir lax till middag idag, omnom :)
Ha en fortsatt bra dag!
Fina Maria ♥



Hähä

Skrivet 2012-05-21 20:20:41 Allmänt / 1 Kommentarer

Lyckat..

Skrivet 2012-05-21 19:18:58 Allmänt / 1 Kommentarer
Nu ligger jag i soffan med en rygg med samma färg som en tomat hahaha ja har verkligen brännt mig!! Hela ryggen dunkar och svider, när C kommer hem får han dränka mig i after sun! ;) Men annars har ja faktiskt fått fin färg tycker jag :) Vi spelade kort, drack kaffe och pratade i solen heeela dagen! Tack Maria för en fin dag :)
Svenska hemmafruar på tv nu, haha fy fan va dom är roliga! Anna Anka alltså, vilken brud. Underhållning när den är som bäst!
Ikväll ska vi äta hamburgare, omnomnom. Blir broccoli till mig istället för bröd, ska bli lite nyttig nu tänkte jag :P bara ersätta alla kolhydrater med broccoli, kan ju inte vara så svårt? Vi får se. Ska börja träna nu med, när ja inte jobbar. Hoppas ja får sätta igång med jobbet snart, i need the money!
Basketlaget har fått massa anmälningar haha, ser ut som att det verkligen blir av :)) kul!
Liten uppdatering bara, vi hörs sen eller imrn :)
Thailand ♥

20 grader i skuggan!

Skrivet 2012-05-21 11:32:22 Allmänt / 3 Kommentarer
Najs, nu sticker jag och solar på Marias underbara balkong ;)
Och neeej, ja är inte pinnsmal eller en Victoria's secret modell, men det funkar för mig ;)

Nu har dom åkt :(

Skrivet 2012-05-20 10:47:35 Allmänt / 2 Kommentarer
Nu har min familj åkt.. Helgen gick alldeles för snabbt och det var väldigt jobbigt att säga hej då :( Så nu sitter jag och bölar i soffan :( Men ja åker faktiskt upp den 1: a så det är ju inte lätte långt kvar.
Vi har iafl haft en underbar helg och igår var jätte mysigt och Knut tyckte det var jätte kul att bada hihi :)
Orkar faktiskt inte skriva mer nu så ja lägger upp lite bilder från helgen istället :)
Våran nya fina spegel :)
Och våran nya fina klocka :)

RSS 2.0