Dåligt!

Skrivet 2010-12-17 18:04:03
Dålig uppdatering för första gången haha :D Meen nu skriver ja !! ;)

Igår hade vi julfest på jobbet, det var verkligen aas kul :D Började shotta med Per vid halv fyra typ, sen satte festen igång vid fem! Dom hade gjort det så att man var på en båt o dom som höll i det var klädda i sjömanskläder! ( sjukt snygg Sebbe japp ) Vi skulle klä oss i glitter så ja gick typ all in haha :D Vi åt middag, körde lite musiktävlingar osv! Jätte trevligt! Så började man bli lite på lullen, alla var det, så det blev dansgolv o spela pingis! Nu kommer det mest pinsamma ja gjort i heeeela mitt liv!!! Ååååå ja dööör!! Per, gullig som han är, sa att ja skulle få hundra kronor om ja gick fram och slog en kvinna på rumpan som stod och böjde sig ner. Full och pank som ja var la ja in vääärsta slaget bah paang! Sen vänder hon sig om och jag inser att det är våran prefekt, den höögsta jävla chefen som finns!!....!!!.....!!!....!! nej ja dör... Det värsta är att när killarna står o håller på o garva på sig säger dom att hon är LEBB!! ja bah shiiiit. asså hjäääälp va ja gjort bort mej!!! ååå!!! Ja har alltså lagit in väärsta slaget på den högsta chefen på KI:s röv! Då kan vi bocka av det på listan! Undra hur länge ja får stanna nu hahaha! TACK PER!! haha ja höll på o dö när han bah: " kolla tavlan där, henne slog du just på rumpan hahaha". ååå såå nu glömmer ja det... Kommer typ drömma mardrömmar haha :D Lägger upp en bild på mej o Per sen när den kommer upp på hemsidan :D


Nu blirre snart myspys med Ellanbellan som kommer upp hit woho :D

Puss från pisammaessi :D

Kommentarer
Postat av: sara

hahahaha Essi I love yoooooooooooooou du är bäst haha :'D <3

2010-12-17 @ 18:12:28
URL: http://saratells.blogg.se/
Postat av: Alexa

Bästa inlägget som någonsin skrivits hahahahaha

2010-12-17 @ 18:16:15
URL: http://alexas.blogg.se/
Postat av: Per

Haha.. ja, det var lite oväntat att du skulle slå henne så hårt. Jag tänkte lite konstigt i mitt huvud att du hade nått "slå inte prefekten"-filter, men så var det ju inte :)

Johanna, du rockar hårt! Eventuellt måste du ligga med prefekten för att behålla ditt jobb, men men.. vad gör man inte för karriären..

2010-12-18 @ 22:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0